Karaoke - nyelvtanulás, kiejtés zenével, énekkel

Internet a tanórás - 2009. július 11.

Írta: Prievara Tibor

Ki tudna ellenállni néha egy jó kis karaoke partinak! Én, persze, de ennek nem a karaoke parti az oka, hanem a fahangom. Ugyanakkor magam körül azt látom, hogy a karaoke partik kicsiknek és nagyoknak egyaránt remek szórakozást nyújtanak. Bár számomra mindez nehezen érthető, akaratomon kívül is beleakadtam egy zseniális karaoke oldalba, amely IDE KATTINTVA érhető el.

 

A Karaoke Party (kreatív, mégis sokatmondó névvel) egy rendkívül egyszerű, praktikus, őszinte oldal - nincs (legalábbis nem találtam) benne bújtatott előfizetés, minden működött rajta és már énekelhettem is (volna, ha tudnék, vagy szeretnék).

Viszont aki tud és/vagy szeret, annak ajánljuk az oldalt, annyi trükk van benne, hogy a mikrofont beállítja az oldal automatikusan. Semmi bajt nem csinál, csak egyszer kell gépenként elvégezni és teljesen automatikus.

Összefoglalva: technikailag egyáltalán nem bonyolult az oldal használata (aki pl. használt már Skype-ot, annak kifejezetten ismerős lesz), a művészi érték és műélvezet pedig minden eddig elképzelhető mértéket meghalad!