Hogyan válasszunk digitális platformot?

Vezércikk - 2020. szeptember 16.

Írta: Prievara Tibor

A TanárBlog Akadémia újabb digitális tananyaggal jelentkezik. Ezúttal arra próbálunk választ keresni, hogy milyen szempontok alapján érdemes digitális platformot választani. Általában elmondható, hogy ha olyan platformot keresünk, amelyik PONTOSAN olyan, mint amit mi szeretnénk, akkor nem jó úton járunk. Nézzük meg a lehetőségeket, keressük meg a számunkra leginkább megfelelő keretet és töltsük ki érdekes tartalommal. Mindezt most a szokásos 1380 Ft-os áron, a megszokott helyről, IDE KATTINTVA vásárolhatjátok meg. Természetesen az októberben útjára induló webinárium-sorozatunkra minden TanárBlog Akadémia tag számára ingyenes részvételi lehetőséget biztosítunk! Csatlakozz még ma, a multimédiás digitális tananyag részletes bemutatásához pedig kattints alant!

Digitális platformok 1

Ebben a tananyagban összesen 6 videót találtok, amelyek gyakorlati megoldásokat és módszereket mutatnak be ahhoz, hogy digitális platformot válasszunk magunk és diákjaink számára.

Mindösszesen kb. 90 perc alatt sajátítható el a tananyag (szerintünk).

Tartalom

  • Mit jelent az, hogy 'digitális platform'?

  • Hogyan válasszunk platformot?

  • Digitális platform az iskolában - gyakorlati tippek

  • Hogyan hozzuk létre tanulócsoportjainkat online

  • Mit tud a csoport? - gyakorlarti tippek

Gondolattérkép, fogalmak tanulókártyákon, interaktív játék, elgondolkodtató kérdések, ... valamint a tananyagot megvásárlók részt vehetnek a TanárBlog Akadémia webináriumain, ráadásul teljesen ingyen!