Ha jobban szeretnél elmerülni a képszerkesztésben -itt egy profi alkalmazás

- 2024. április 20.

Írta: Prievara Tibor

Rengeteg képgenerátor található már, és az egyik jobb mint a másik - szó szerint! Van amelyik sokkal jobb, mint a többi. Ebben már próbáltunk nem is olyan régen ötleteket adni, most azonban egy igazi profi nagyágyú mutatkozik be! Ha kedvet kapnál igényes képek készítéséhez, és ráadásul ezt ingyenesen szeretnéd próbálgatni, ez a cikk neked szól!

Az oldal, amit ma ajánlunk az Adobe Firefly TT TALÁLHATÓ, és valóban méltó az AI alkalmazás az Adobe brandhez. Gyors regisztráció után szövegek alapján tudunk képeket generálni, méghozzá meglepően gyorsan (lehet, hogy csak mindig szerencsém van), és igencsak igényes minőségben.

Természetesen ez még mind semmi, hiszen a szerkesztő felület is elérhető a kép generálása után rengeteg különböző módon tudjuk finomítani a generált képet, ha fontos a teljesen élethű, vagy kifejezetten művészi hatás, sokáig lehet finomítgatni az elkészült képet. Ha tudsz angolul, esteleg **EZ, VAGY EHHEZ HASONLÓ YouTube videók is hasznosak lehetnek

Sajnos egy idő után fizetős lesz, de kipróbálni, megtanulni használni, és az órákra is értelmezhető minőségű képeket készíteni - némi korlátokkal - remek eszköz a Firfly.