Valentin nap és az IKT - több mint 10 weboldal

Tíz weboldal... - 2015. február 15.

Írta: Prievara Tibor

valentine Talán már késő, esetleg mégsem. Ha szeretnénk az elkövetkező napokban a szerelem ünnepéről szólni a tanórán, érdemes ezt a cikket elolvasni, ahol nem kevesebbet tanulhatunk meg, mint szívecske-generátorokat használni (persze ötleteket is adunk ahhoz, hogy miként működnek jól ezek egy órán). Természetesen nem állunk meg itt, a lapozás után összegyűjtöttünk sok oldalt, videót, játékot, érdekes alkalmazást, amely segíthet minket abban, hogy ha magunk is szeretjük a szerelem ünnepét, akkor méltón tudjuk ünnepelni, ha viszont ki nem állhatjuk, de a diákokat érdekli, a lehető legkevesebb idő alatt értelmes, hasznos foglalkozást hozzunk össze. Mindez a Bővebben után!

Angolórán aztán se szeri, se száma a Bálint-napi izgalmaknak. Íme egy hanganyag, én tavaly a History channel anyagát használtam , de hogy ne ragadjunk le egy perspektívánál, íme pár Valentin-napi ajándékötlet a kutyánknak .

ITT TALÁLHATÓ egy érdekes infografika, amely a szerelem ünnepét számokban dolgozza fel , de elnézhetünk a Busy Teacher oldalára is, , vagy böngészhetjük a szinte mindig érdekes ötleteket adó Michelle Henry portálját.

Vannak aztán még a videók, egy Simon"s cat epizód , itt egy történelmi összefoglaló , de ez a rövid, vicces videó is érdekes, amely lego figurákkal mutatja be a Bálint-napi szokásokat a világ minden tájáról.

Végül IDE KATTINTVA rengeteg Office template-et találhatunk ahhoz, hogy saját Bálint-napi kártyát készíthessünk.