Új jelentkezőket vár a Microsoft tanár programja

Hírek - 2016. június 16.

Írta: Nádori Gergely

mieexpertA Microsoft Innovatív Pedagógus Szakértő (Microsoft Innovative Educator Expert, MIEE) programjának célja egy kivételes közösség működtetése és tagjainak elismerése azért, hogy a részt vevő tanárok technológiai élenjárásukkal motiválják kollégáikat, és tudásuk megosztásával elősegítsék a diákok hatékonyabb felkészítését. Az Innovatív Pedagógusok és a Microsoft szoros együttműködésben dolgoznak az oktatás átformálásán. Támogatják a technológia oktatási célú, hatékony használatát, visszajelzést adnak a Microsoftnak az új termékek gyakorlati bevezetéséről, és jó gyakorlatok megosztásával hozzájárulnak egy innovatív tanítási és tanulási környezet megteremtéséhez.

Bővebb információ és jelentkezés a programra: http://aka.ms/mieexpert

A jelentkezési lap kitöltéséhez a következő lépésekre kérjük:

  1. Csatlakozzon a Microsoft Tanári Közösségéhez és adja meg az adatait. A jelentkezéshez kérni fogjuk a profiljához tartozó URL-t, amelyet az Edit Profile / basic information menüpontban talál.

  2. Készítsen egy 2 perces Office Mix-et, videót vagy Sway-t arról, hogy mi teszi Önt Microsoft Innovatív Pedagógussá. A pályázatot töltse fel egy szabadon választott oldalra, majd a linket tüntesse fel a jelentkezési lapon.

A bemutatkozásból a következőket szeretnénk megtudni:

o Milyen Microsoft technológiákat, eszközöket, innovatív megközelítési módokat használ a munkájában? Kérjük, hogy ezt lehetőleg illusztrálja is.

o Mit vár a Microsoft Innovatív Pedagógus programjához való csatlakozástól?

A jelentkezési lapot július 15-ig töltheti ki a Tanári Közösségi Oldalon történő regisztrációt és a bemutatkozás feltöltését követően.

Szeretettel várjuk a programban!

Üdvözlettel,

a Microsoft oktatási csapata és az Innovatív Pedagógus Szakértők közössége