<19 Szabadfogású számítógép verseny

Hírek - 2016. szeptember 16.

Írta: Nádori Gergely

<19 versenyA 19 éven aluli korosztályt célzó verseny Magyarországon egyedülálló. Kategóriák és megkötések nélkül, bármilyen produktummal lehet nevezni, ami számítógéppel, vagy más digitális eszközzel készül, legyen az akár rajz, videó, animáció, zene, játék, honlap, portál, kiegészítő alkalmazás, mobilkommunikációs fejlesztés, robot, saját készítésű szoftver vagy hardver, illetve bármilyen egyéb informatikai megoldás.

Nevezési határidő: 2016.október 17. (hétfő éjfél)
Részletek: verseny.c3.hu
vagy keress minket a FB-on: /19SzabadfogasuSzamitogepVerseny

Versenyünkkel a fiatalokat kreatív eszközhasználatra és terveik megvalósítására ösztönözzük iskolás keretektől függetlenül. Az egyéni alkotókedv számára megmérettetést, valamint nyilvános bemutatkozási lehetőséget teremtünk. Arra buzdítjuk a fiatalokat évről évre, hogy a számítógép és az informatika hasznos és fontos dolog, mellyel változtathatnak világunkon. Kategóriák és megkötések nélkül, bármilyen produktummal lehet nevezni, ami számítógéppel, vagy más digitális eszközzel készül!

A versenyre a legkülönfélébb pályamunkákat várjuk, a lényeg, hogy a projekt digitális eszközzel készüljön és kreatív legyen. Nem annyira a szaktudást és a tökéletes technikai kivitelezést díjazzuk, inkább az újító vagy szokatlan ötleteket keressük. Ettől lesz szabadfogású a verseny. A digitális animációtól a számítógépes játékokon és kreatív honlapokon, appokon át a saját tervezésű robotokig bármi szóba jöhet.