Videótanárral a középiskolába!

Hírek - 2014. december 14.

Írta: Prievara Tibor

videotanarKészüljünk együtt a középiskolába! Közelednek a középiskolai felvételik, és akár 4, akár 6 osztályos iskola a cél, igen komolyan kell venni a felkészülést a megmérettetésre. Tanuljunk együtt, hogy ez a folyamat ne a stresszről, tanácstalanságról és kétségbeesésről szóljon, hanem a pontos, tematikus és céltudatos felkészülés nyugalmában átélt egészséges izgalomról! A Videótanár weboldalon ehhez is hathatós segítséget nyújtunk, hiszen amellett, hogy mintegy 800 videónkban megtalálható a teljes 5-8. osztályos tananyag, felvételi-előkészítő feladatokkal segítjük a diákok felkészülését életük első komolyabb vizsgájára.

Válogatásba rendeztük azokat a videókat, amelyek a leginkább segítik a magyar és matematika felvételire történő felkészülést. Mindezek mellett az Oktatási Minisztérium által összeállított feladatsorok megoldó-kulccsal együtt, tíz évre visszamenőleg megtalálhatók oldalunkon.

A Videótanárt tehát nem csak az iskolai hétköznapokon érdemes használni a tananyag jobb és könnyebb megértésére, ismétlésre, visszanézésre és korrepetálásra, hanem az olyan vizsgahelyzetekben is, mint a középiskolai felvételi, ami már önmagában is nagyobb izgalmat, stresszt, vizsgadrukkot jelent diáknak, tanárnak egyaránt. Sőt a videók nézegetése hasznos időtöltés szülőknek, nagyszülőknek is, hogy átismételve a régen tanultakat, áttekintve az újabb követelményrendszert, segíthessenek gyermekeiknek, unokáiknak a tanulásban.

Készüljünk együtt a középiskolába, és megmutatjuk, hogy a felvételi vizsga nem a világvége, sőt egy új, minden ízében izgalmas és érdekes világ kezdete.