Webinárium és szakmai nap

Hírek - 2024. október 18.

Írta: Nádori Gergely

A következő hetek is izgalmasak lesznek a TanárBlogon. Akit érdekel a mesterséges intelligencia használata a tanításban az két izagalmas alkalmon is részt vehet. November 2-án 7 órás szakmai napot tartunk. Hasonlóan a nyárihoz itt is az alapoktól vesszük át az mesterséges intellgencia használatának lépéseit, az ismerkedéstől az iskolai bevezetésig. Erre az online alkalomra jelentkezni IDE KATTINTVA lehet.

Október 30-án egy webinárium keretében adunk pár ötletet az iskolai alkalmazáshoz, a pár perces ötletmorzsától a hosszabb projektekig, foglalkozásokig sokminden előkerül, de csak olyanok, amiket magunk próbáltunk az osztályteremben. Erre jelentkezni IDE KATTINTVA lehet, természetesen ez is online kerül megrendezésre.

Éves előfizetőknek mindkét alkalom ingyenes, a havi előfizetőknek a webinárium ingyenes, a szakmai nap ára 9900 forint. Ha valakinek nincsen előfizetése, a szakmai nap ára 12990 forint, míg a webinárium ára számára 2990 forint. Az előfizetés mikéntjéről itt írtunk részletesen.