SMART Notebook 11 oktatói szoftver Magyarországi premier

Hírek - 2012. május 29.

Írta: Prievara Tibor

Szezonzáró állomásához érkezik az LSK Hungária Kft. - mint a SMART Technologies ULC. kizárólagos magyarországi képviselete - által életre keltett Interaktív Kool-Túra :: Országjáró Információs Körút. A 2011/2012-es tanévben - a budapesti rendezvénnyel együtt - összesen 7 Magyarországi településre vittük el az IKT világ legnagyobb újdonságait. Az eddigi állomásokon közel 750 pedagógus vett részt, akik 45 szakmai előadást hallgathattak végig.

Találkozzon Polgár Judittal és dedikáltassa ajándékait
A 2013-as évben a SAKK, mint választható tantárgy bekerül a Nemzeti alaptantervbe (NAT). Ez alkalomból az Interaktív Kool-Túra :: Országos Információs Körút szezonzáró, budapesti állomásán a 20. század legjobb női sakkozója, Polgár Judit interaktív tananyag bemutatót tart a sakk képesség- és személyiségfejlesztő hatásáról, amelyet követően szívesen dedikálja a résztvevők SMART ajándékait.

Az előző állomáson a Szegedi Tudományegyetem Juhász Gyula Pedagógusképző Karán megrendezett eseményre több mint 110 pedagógus látogatott el, akik a szakmai előadások mellett Magyarország vezető digitális és interaktív tananyagfejleszőivel is találkozhattak.

A szegedi állomáson készült kisfilm az alábbi linkre kattintva tekinthető meg:

A Szegeden készült kisfilm megtekintéséhez kattintson ide!

A körút célja továbbra is az, hogy eljutassuk a HunDidac 2011. Oktatási Szakkiállításon és az Educatio 2012. Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon nagy sikerrel bemutatott SMART stand programját azon pedagógusok és intézményvezetők számára is, akik valamely oknál fogva nem tudtak ellátogatni a rendezvényre. Szándékunk, hogy látogatóink a taneszköz-bemutatók minél több programjából részesülhessenek, ezért felkértük szakmai együttműködő partnereinket, hogy kísérjenek el minket.
Magyarországi premier :: reflektorfényben a SMART Notebook 11 oktatói szoftver
A tavaszi nemzetközi bemutatkozást követően Magyarországra is megérkezik a legújabb, 11-es verziószámú SMART Notebook oktatói szoftver, amely a teljesen átalakult külső mellett rengeteg új funkciót és eszközt tartalmaz, hogy a tanulás minden pillanata bámulatos és felejthetetlen élménnyé váljon. A hivatalos premier előtt tekintse meg az alábbi, kedvcsináló videót:

A tanulás bámulatos pillanatai - SMART Notebook 11 oktatói szoftver

Következő helyszín
Móricz Zsigmond Gimnázium
1025 Budapest, Törökvész út 48-54.

Következő időpont
2012. június 8. (péntek)
13:00-tól 17:00-ig

Tervezett előadások
A tervezett részletes program megtekintéséhez kattintson ide!

Programok
- Polgár Judit 14:00-tól dedikálja a résztvevők számára a SMART-os ajándékokat
- Minden kiállítónk színes, érdekes interaktív tartalmakkal és tananyagokkal, valamint tankönyvekkel és órai szemléltető eszközökkel várja az érdeklődőket saját standján
- TIOP Teázó (információs pont a pályázatok iránt érdeklődőknek egy finom tea mellett)
- Tombola, ahol számos ajándék kerül kiosztásra

Ajándékok
Minden előzetesen regisztrált látogatónknak SMART ajándékcsomaggal kedveskedünk, amely SMART TananyagPiac bögrét vagy I.K.T. polót, illetve SMART TananyagPiac nyakpántot és a legfrissebb oktatási katalógusainkat tartalmazza. Lehetőség van a helyszínen történő regisztrációra is, azonban a SMART ajándékcsomagokat csak a készlet erejéig tudjuk biztosítani! A Cartographia Tankönyvkiadó minden látogatónak E-feladattárat ajándékoz.

Az előzetes regisztrációs igényeiket a SZARVAS.ANETT@LSK.HU e-mail címen jelezhetik.

Tombola fődíjak
- 1 darab bruttó 40.000,- Ft értékű képzési kupon, amely beváltható az LSK Hungária Kft. 30 órás, akkreditált pedagógus-továbbképzésén*
- 1 darab bruttó 50.000,- Ft értékű Funscreen Tablet PC oktatási tartalommal feltöltve

Kiállítók
- LSK Hungária Kft. - SMART Technologies ULC.
- Educatio Kft.
- Balázs-Diák Kft.
- Apáczai Kiadó
- Cartographia Tankönyvkiadó
- DesignSoft Kft.
- Digitális Tananyag Kft.

A KIÁLLÍTÁS LÁTOGATÁSA INGYENES!!!

* Az interaktív tábla hatékony alkalmazása a XXI. Század iskolájában a tanulás-tanítási folyamatok támogatásában

Üdvözlettel:

LSK Hungária Kft.
SMART Interaktív Tábla Divízió