Tíz népszerű online nézhető sorozat

Tíz weboldal... - 2010. február 14.

Írta: Prievara Tibor

Az interneten 'minden' fent van - halljuk gyakran. És valóban! Most 10 nagyon népszerű amerikai sorozatot ajánlunk, amelyet lehet online nézni - nem letöltve! Ha valaki szeret így nyelvet tanulni, a lapozás utáni anyag szinte kihagyhatatlan.

1 Kezdjük a How I met Your Mother című népszerű vicces sorozattal (Sajnos itthon az Így jártam anyátokkal címen fut, ami nem tesz feltétlenül jót a sorozatnak), amelyet sokan a Friends tulajdonképpeni folytatásának tartanak. Persze nem az, ám mégis az egyik legnépszerűbb sorozat most az USA-ban IDE KATINTVA található az eddigi összes évad).

2 A The Big Bang Theory talán a legnépszerűbb sorozat most. Fura, de a 4 fizikusról / mérnökről és egy pincérnőről szóló történet több mint népszerűvé vált - meg kell mondanunk; nem alaptalanul! Mindenkinek ajánljuk, még akkor is, ha egyébként távolról kerüli a fizikus-szerű egyéneket (ITT TALÁLHATÓ sorozat eddigi összes epizódjának a linkje).

3 Most egy 'corporate' sorozat következik, a lelketlen, mindenkit kizsákmányoló multiról. A sorozat címe Better Off Ted, és IDE KATTINTVA található az eddig elkészült másfél évad összes linkje).

4 Az Accidentally on Purpose egy sajátos alaphelyzeten alapul: egy 22 éves fiú összejön (nagyrészt véletlenül) egy 34 éves sikeres újságírónővel. És gyerekük lesz. Rengeteg kavarodás, kaland, nem sok izgalom, de azért tulajdonképpen nézhető sorozat (ITT TALÁLHATÓ, bár még most csak az első évad megy).

5 A Modern Family szintén új sorozat, láthatjuk benne Al Bundy-t igencsak megöregedve, és ezúttal csak mérsékelten lúzer szerepben. Sok vicces helyzet adódik a család összetételéből - van itt meleg házaspár, Kolumbiából bevándorolt fiatal szexi feleség és idős, gazdag, ameriaki férj, és ki tudja mi még (EZ A SOROZAT LINKJE).

6 Rita Rocks: ez a sorozat az otthon, GYED-en lévő feleségeknek szánt lélekemelő sorozat - lehet, hogy nehéz 3 gyerekkel, meg terhesen, de mégis lehet az embernek munkahelye, és ráadásul egy garázsbandája is, ahol megvalósíthatja önmagát (MINDEZT ITT).

7 Coupling: ez egy brit sorozat, ezért valahol viccesebb, mégis fájdalmasabb, mint amerikai társai. Hat fiatalról szól, akik keresik az élet értelmét - na jó, ennél sokkal viccesebb az egész. Figyelem: a sorozatban szabadszájúbbak az emberek, és a témaválasztás sem teszi például gimnáziumi órák tartását a sorozat legtöbb epizódjából - a sorozat minden egyes évadja 7 epizódból áll (MÉGPEDIG ITT).

És akkor a teljesség igénye nélkül még néhány cím és link: My Name is Earl közepes színvonalú, de talán nyelvtanulásra használható sorozat, vagy itt van a Gary Unmarried, ahol a modern család válsága kap viccesen figyelmet (pl. válás, gyerekek, munkamánia, önmegvalósítás), szintén érdemes a futottak még kategóriában a Two and a Half Men címűű sorozatot megemlíteni Charlie Sheen-nel a főszerepben.

Mostanra ennyit az ingyenes videók világából, legközelebb 10 drámai sorozatot ajánlunnk majd! Addig is kellemes internetes tévézést!