Videótanár - pályázat és verseny!

Hírek - 2013. november 26.

Írta: Nádori Gergely

December elsején indul útjára a Videótanár nevű oldal (IDE KATTINTVA), amely a NAT felső tagozatosoknak szánt anyagát kívánja tanárok által beküldött videók segítségével lefedni, Ez azt jelenti, hogy Videótanár bárki lehet, nem kell mást tenni, mint kiválasztani egy meghirdetett (ld. az oldalon) tananyagot, és ahhoz elkészíteni a 5-15 perc hosszúságú videót.

A Videótanár egyben pályázat is, hiszen minden témakörből a leggyorsabban felkerült, szakmailag is jónak talált videó 10 000 Ft díjazásban részesül. A 2. és a 3. helyezett sem távozik üres kézzel, mivel ők is 3-3 ezer Ft-ot kapnak a videókért.

A TanárBlog is részt vesz a szakmai munkában, szeretnénk támogatni ezt a kitűnő kezdeményezést. Elsősorban szakmai és technikai segítséggel.

Ajánljuk mindenkinek a Community Clips programot képernyővideók készítéséhez (INNEN TÖLTHETŐ LE), és készítettünk három oktatóvideót is arról, hogy miként lehet használni (ITT, ITT, és ITT).

PÉNTEKEN (November 29-én) két webináriumot is tartunk a TanárBlog Svédasztal keretein belül.
18.00-18.45: Tippek, ötletek nyelvtanároknak (nyitott webinárium)
18.45-19.30: Videótanár webinárium (szakmai kérdések, technikai segítség, bemutató videók és minden, amire még kíváncsiak lehettek!

A webináriumon való részvételhez regisztrálni kell IDE KATTINTVA, azoknak, akik regisztrálnak elküldjük a technikai részleteket.

Találkozzunk minél többen pénteken (természetesen e-mailben is várjuk a kérdéseket, ha az időpont nem jó), illetve igény szerint szívesen csinálunk még további webináriumokat.