SMART flash anyagok: 12 új videó!

Oktatóvideók - 2010. február 18.

Írta: Prievara Tibor

Elkészült egy újabb sorozat a SMART Notebook szoftver használatához. Ezúttal már nem csak az alapokat mutatjuk be, hanem a 'Lesson Activity Toolkit' több alkalmazását. Szeretnél interaktív teszteket, idővonalat, játékokat, időmérő dinamitot és még ezer más dolgot készíteni? Mi most rövid videókban elmondjuk, hogyan teheted. Komolyan mondom: NAGYON egyszerű! Lapozás után összefűzve mind a 12 videó.

SMART flash anyagok: vortex: Itt azt mutatjuk meg, hogyan tudunk szavakat vagy fogalmakat kategóriákba rendező játékot készíteni a Notebook szoftver segítségével.

SMART ötletek: animáljunk bármit: Most pedig azt mutatjuk meg, hogyan tudunk bármit animálni a Notebook szoftver segítségével.

SMART flash anyagok: mozaik játék: De megtanulhatunk szó- vagy képmozaik játékot készíteni is a Notebook szoftver segítségével.

SMART flash anyagok: megoldások interaktívan: Ha elegánsan szeretnénk szövegeket, tényeket prezentálni, erre remek ez a kis flash alkalmazás.

SMART flash anyagok: interaktív szókártya: Tudunk vicces interaktív szókártyákat is készíteni a Notebook szoftverrel.

SMART flash anyagok: interaktív képfedő: De el is tudunk bármit eltakarni, majd újra megmutatni a Notebook szoftverben egy egszerű flash alkalmazással.

SMART flash anyagok: szódobókocka: Készítsünk interaktív szódobókockát.

SMART flash anyagok: történet rendező: Így csinálhatunk interaktív történet rendezőt a szoftverrel - itt mondatokat, adatokat, eseményeket tudunk sorrendbe rak(at)ni.

SMART flash anyagok: instrukció: Itt azt mutatjuk meg, hogyan lehet úgy elhelyezni instrukciót az oldalon, hogy a lehető legkevesebb helyet foglalja el.

SMART flash anyagok: időmérő dinamit: Íme egy rövid 'időmérő dinamit' játék, ahol 10 másodpercet tudunk egy vicces játék segítségével mérni.

SMART flash anyagok: tesztek: Ez egy 'hagyományos' feleletválasztós teszteket készítő kis program, viszont teljesen önjáróan javítható.

SMART flash anyagok: vaktérkép: Itt egy világtérképen helyezhetünk el tetszőleges számú felismerendő pontot.