Ingyenes akkreditált képzés angoltanároknak

Hírek - 2013. június 22.

Írta: Prievara Tibor

Minden évben rendkívül sikeres szakmai program az Oxford University Press nyárvégi 3 napos kurzusa, és ez most augusztusban sem lesz másképpen. Ott lesz a TanárBlog is, mint ahogy az elmúlt 5 évben mindig, idén azonban számítógépteremben leszünk, a résztvevők csatlakozhatnak a Microsoft Innovative Educator programhoz, sőt az első végzettséget igazoló badge-et is megkaphatják! Kettő az egyben (magyar akkreditált képzés + nemzetközi Innovative Educator végzettség), rengeteg IKT, 21. századi pedagógiai a gyakorlatban, óravázlatok, projektek, gyakorlati ötletek 90 percben! Találkozzunk az OUP továbbképzésén. Részletek a lapozás után, vagy IDE KATTINTVA találhatóak!

30 kreditpontos intenzív tanfolyam Budapesten

Ismét meghirdetjük 30 kreditpontos, intenzív augusztusi tanfolyamunkat, melyet ebben az évben azok a változások ihlettek, amelyekben mindannyiunknak része volt az elmúlt időszakban, és amelyek új feladatokat is róttak ránk. Kisebb változást jelent az is, hogy a szokásostól eltérően új helyszínen várjuk Önöket, ám előadói gárdánkat jól ismert szakemberek erősítik. Már biztos, hogy itt lesz velünk: Osváth Erika, Fruttus Hajni, Kuti Zsuzsa, David A. Hill, Edmund Dudley, Jilly Viktor, Sillár Barbara, Prievara Tibor, Kakulya Mónika, Kámánné Vajda Ildikó és Elekes Katalin.

A tanfolyam időpontja: 2013. augusztus 21-24., szerdától szombatig, naponta 9.00-16.00 óráig (a szombat munkanap!)
Helyszíne: Villányi Úti Konferenciaközpont (1114 Budapest, Villányi út 11-13.)
Jelentkezés: a linkről letölthető jelentkezési lapot, kérjük kitöltve az info.hungary@oup.com címre visszaküldeni!
Jelentkezési határidő: 2013. július 15.

Regisztrációs díj: 2000Ft, mely átutalással (vagy a helyszínen készpénzzel) fizetendő az alábbi számlára:
Challenge Travel Kft 10918001-00000042-94300008
A közleményben kérjük feltüntetni: regisztrációs díj + a résztvevő neve

Jelentkezési lap

Az anyanyelvi és magyar szakemberek közreműködésével megvalósuló 30 kreditpontos tanfolyamnak része a 24-i konferencia is, tehát a tanfolyam résztvevőinek a konferenciára már nem kell külön jelentkezni!