INNOVÁCIÓ 2011. kiállítás - Tarts velünk a jövőbe!

Hírek - 2011. május 4.

Írta: Prievara Tibor

Az LSK Hungária Kft., mint a SMART Technologies ULC. kizárólagos magyarországi képviselete meginvitálja Önt az INNOVÁCIÓ 2011. kiállításra, ahol bemutatkoznak az év legfontosabb informatikai eszközei és technológiai újdonságai. A rendezvényen bárki megismerheti és kipróbálhatja a legújabb számítástechnikai eszközöket és alkalmazásokat. Lapozás után találhatóak az izgalmas részletek!

Legyen szó telefonról, játékkonzolról, televízióról, számítógépről vagy az interaktív oktatást támogató IKT eszközökről, az informatika szerves részét képezi mindennapi életünknek. Az INNOVÁCIÓ 2011. kiállításra szeretettel várunk mindenkit, aki érdeklődik az iparág meghatározó szereplőinek legújabb termékei és innovatív fejlesztései iránt.

A rendezvényen az LSK Hungária Kft. a leginnovatívabb SMART eszközökkel jelenik meg, így élőben kipróbálható többek között a multitouch sajátossággal rendelkező SMART Board 800-as sorozatú interaktív tábla, a szintén multitouch-os SMART interaktív asztal, valamint a Mixed Reality technológiát támogató SMART dokumentum kamera. Mindhárom eszköz egyedülállónak tekinthető a maga termékkategóriájában, mert a legújabb funkciók és fejlesztések elsőként kerültek integrálásra.

A rendezvény 2011. május 7.-e és május 10.-e között kerül megrendezésre a Millenáris Park, B Csarnokában. A négynapos rendezvény első két napja bárki számára regisztráció nélkül látogatható, míg a harmadik, oktatási nap regisztrációhoz kötött. A rendezvény látogatása teljesen ingyenes.

Jöjjön el a Millenáris Parkba, tekintse meg a 21. század legújabb oktatási eszközeit, és tartson velünk a jövőbe!

Jöjjön el a Millenáris Parkba, tekintse meg a 21. század legújabb oktatási eszközeit, és tartson velünk a jövőbe!

A kiállítás időpontjai
  • 2011. május 7. (szombat) - ingyenes nyílt nap
  • 2011. május 8. (vasárnap) - ingyenes nyílt nap
  • 2011. május 9. (hétfő) - ingyenes oktatási nap, amely regisztrációhoz kötött
  • 2011. május 10. (kedd) - zártkörű üzleti, szakmai nap
Nyitva tartás

Mindhárom ingyenes napon 10:00 és 19:00 között

A kiállítás helyszíne

Millenáris Park, B csarnok
1024 Budapest, Fény utca 20-22.

További információk a rendezvény hivatalos honlapján, illetve a kiállítás Facebook oldalán találhatók.