Rap sztár név generátorok

Nyelvoktatás - 2010. december 29.

Írta: Prievara Tibor

Van sok hasznos dolog az interneten. Aztán van sok érdekes dolog is. Néha a kettő találkozik, néha nem. Mivel közeledik az újév, azt gondoltuk, gondolnunk kell a szilveszterező, bulizó sokaságra is. Valami olyasmivel szeretnénk kedveskedni, amire senki más nem gondolt. Így hát összeállítottunk egy kis gyűjteményt olyan weboldalakból, ahol gengszter rap sztár neveket generálhatunk magunknak. A lapozás után az oldalak, addig is Peace out, yo, nevem:  Easy T, vagy MC Chilly TB, vagy Lil Plex (Microsoft Powerpoint Plex rajongóknak), netán Brotha TP Trouble Thump ... . Hogy ezeket a neveket hol találtam, a lapozás után elmondom!

A legelső, szerintem legkevésbé kreatív oldal ITT TALÁLHATÓ és a Quizopolis része, de itt random neveket kapunk, és nem is túl vicceseket. A Rapstarname oldala (ITT VAN) némileg érdekesebb már, kivitelében is. Ez már viccesebb, a neve Gangsta name generator, és nem annyira rap, mint gangsta. Beleakadtunk aztán a My rap name nevű oldalba, ez tetszett a legjobban, mert itt a saját nevünket kellett megadni, és ez alapján készített neveket - férfi és női kivitelben - a generátor.

Nem tudom, kinek mennyi gondot okozott eddig életében - tanárként, vagy magánemberként - hogy nem volt hiteles rapper neve, mindenesetre mától ez a probléma már a múlt!