Most mi kérünk

Hírek - 2017. április 26.

Írta: Nádori Gergely

tamogassKedves TanárBlog Olvasó!

Az elmúlt több mint tíz évben igyekeztünk a tőlünk telhető legjobb szakmai minőségben (bár kétségtelenül sok elgépeléssel) közel 5000 cikkel, 2000 oldalnyi letölthető szakmai kézikönyvvel, videókkal, óravázlatok százaival, képzésekkel, workshopokkal, előadásokkal, TeachMeet-ekkel segíteni a magyar tanártársadalmat. Hatalmas siker számunkra, hogy mára hetente 15 000, évente több mint 70 000 kolléga olvas legalább párszor minket és eddig mintegy ötezren vettek részt továbbképzéseinken.

Rengeteg tervünk van a jövőben, és szeretnénk még többet, még jobban, és továbbra is teljesen ingyen megosztani Veletek, az olvasóinkkal. Többek között minél több oktatási intézménybe elvinni a Digitális Iskola programot, amit már nagy erőkkel tesztelünk.

Ehhez szeretnénk most mi a ti segítségeteket kérni. A TanárBlog mellett az E-tanoda és a BörtönSuli működtetése és bővítése is az általunk nemrég létrehozott alapítványon keresztül történik. Az alapítványunk neve A 21. századi pedagógiáért Alapítvány. Arra kérünk mindenkit, aki megteheti, hogy egy kisebb (1000 - 5000 Ft) közötti összeggel segítse a TanárBlog és éppen futó programjainak fennmaradását.

Számlaszámunk: OTP Bank 11705008-21083749

Ha segítetek nekünk, kérlek írjátok a megjegyzésbe a neveteket és email címeteket, mert szeretnénk mindenkinek egy kis szakmai meglepetéscsomagot is átnyújtani virtuálisan.

Ezúton is nagyon köszönünk minden segítséget, és bízunk benne, hogy közösen még több és még hasznosabb projektet tudunk a közeli jövőben elindítani.