Ötletével díjat nyerhet - töltse fel a Digitális Módszertárba!

Hírek - 2012. november 7.

Írta: Prievara Tibor

2012. november 1-jétől a Tempus Közalapítvány tematikus honlapján (http://www.oktataskepzes.tka.hu/, http://www.kutprogram.tka.hu/) már elérhető az a felület, ahol a Digitális Módszertárba jelentkező, közoktatásban dolgozó pedagógusok (vagy szakmai munkaközösségek) egy online adatlap kitöltésével feltölthetik módszertani ötleteiket. (A pályázat további részletei a lapozás után találhatóak!)

A Tempus Közalapítvány Digitális Módszertára azoknak a pedagógiai tervezés és tanulásszervezés tárgykörébe tartozó dokumentumoknak, módszertani ötleteknek ad helyet, melyek a digitális nemzedék interaktív tanulását, tanítását segítik az IKT eszközök kreatív használatával, azok tanórai vagy tanórán kívüli alkalmazásával. A felhívásra azok jelentkezését várjuk, akik saját ötleteiket megosztanák oly módon, hogy azok a Digitális Módszertárba feltöltve bárki számára elérhetővé, kereshetővé, adaptálhatóvá váljanak.

Az októberben meghirdetett felhívás alapján a november 30-ig beküldött ötleteket szakértők értékelik, amelyek közül a legjobbak elnyerhetik a pénzjutalommal is járó Digitális Pedagógus Díjat.

A jelentkezés feltételeit, az értékelés szempontjait is magában foglaló felhívás teljes szövege itt olvasható

A jelentkezésnek keretet adó online adatlap innen elérhető, az adatlap kitöltésével kapcsolatos hasznos információkkal együtt. 

További információ: B. Tier Noémi projektkoordinátortól kérhető a noemi.tier{kukac}tpf{pont}hu címen.