Digitális Pedagógus Díj – 2014-ben is!

Hírek - 2014. február 8.

Írta: Prievara Tibor

képleírás A Digitális Módszertár új felhívásában 2014. március 10-ig várjuk a pedagógusok módszertani ötleteit

Ön szerint is elengedhetetlen a digitális kultúra fejlesztése az oktatásban? Fontosnak tartja a netgenerációt megszólító tanulás-tanítás tervezését? Találkozott már a Digitális Módszertárban a pedagógusok által közzétett ötletekkel, és úgy gondolja, Ön is megosztaná másokkal tudását, módszertani ötletét? A Tempus Közalapítvány új felhívása alapján immár második alkalommal, 2014. február 5 – március 10. között várjuk azoknak a közoktatásban dolgozó pedagógusoknak (vagy szakmai munkaközösségeknek) a jelentkezését, akik a www.digitalismodszertar.tka.hu oldalon elérhető Digitális Módszertárban megosztanák a digitális nemzedék interaktív tanulását, tanítását segítő módszertani ötleteiket az IKT eszközök kreatív használatával, azok tanórai vagy tanórán kívüli alkalmazásával kapcsolatban.

Feltöltött ötletével most díjat nyerhet: a 2014. március 10-ig beküldött ötleteket szakértők értékelik, amelyek közül a legjobbak elnyerhetik a pénzjutalommal is járó Digitális Pedagógus Díjat! A természettudományos nevelés fontosságát hangsúlyozva, idén az ebben a témában érkező módszertani ötleteket külön kategóriában díjazzuk. A díjátadásra és a kiemelkedő módszertani ötletek bemutatására az április 26-i Digitális pedagógus konferencián kerül sor.

A jelentkezés feltételeit, az értékelés szempontjait is magában foglaló felhívás teljes szövege itt olvasható. (Elérési útvonal: www.digitalismodszertar.tka.hu > Digitális Módszertár – FELHÍVÁS – 2014)

A jelentkezésnek keretet adó online adatlap innen elérhető, az adatlap kitöltésével kapcsolatos hasznos információkkal együtt. (Elérési útvonal: www.digitalismodszertar.tka.hu > ÖTLET BEKÜLDÉSE – Digitális Módszertár)

Ugyanitt elérhetők a Digitális Módszertár 2012. novemberi felhívására beérkező, a különböző szűrési lehetőségek alapján kereshető módszertani anyagok, köztük a 2013-ban díjazott pedagógusok szakértői ajánlással megjelenített ötletei is.

További információ B. Tier Noémi projektkoordinátortól kérhető a noemi.tier{kukac}tpf{pont}hu címen.